//Palatul Stirbey Buftea - salon de nunti, salon de nunti Luxury, nunti in aer liber, nunta la palat, meniu de nunta ultra all inclusive, meniuri de nunta

Peluza

peluza restaurant nunta
Peluza de langa Pavilionul Prince Stirbey are o suprafata de 8000 mp, fiind un spatiu destinat evenimentelor de amploare. Aceasta permite organizarea unor concerte sau evenimente culturale in aer liber cu aproximativ 10.000 de participanti.

De asemenea, aici se pot organiza evenimente sportive, evenimente de tip "family day" si, desigur, orice tip de eveniment outdoor. Daca va doriti un decor deosebit pentru un eveniment, daca sunteti iubitor de natura, de verdeata si de cantecul pasarelelor,puteti alege aceasta destinatie fara nici un fel de retineri. Este spatiul perfect pentru un eveniment petrecut intr-o dupa-amiaza relaxanta intr-un cadru inedit. Ornamentele florale pot intregi decorul,astfel incat participantii sa fie placut impresionati de splendoarea peluzei.

Palatul Stirbey garanteaza reusita evenimentelor petrecute in acest cadru incarcat de rafinament si semnificatie istorica, impresionarea invitatilor si confortul acestora, dar si faptul ca momentele petrecute aici nu vor putea fi usor uitate. Este foarte dificil sa mai gasiti un spatiu care sa transmita atat de mult ca acesta, in care sa simtiti energia pozitiva si izul balurilor la care visam.

Foto


Peluza

Pastrati legatura cu noi

Strada Stirbei-Voda, Nr. 36, Buftea, Ilfov

     073-STIRBEY(073-7847239),0730073135, 0758110942
0752317117, 0758110948


Harta site

Acasa  Meniuri de nunta  Corporate  Despre noi  Locatii  Meniuri de botez  Alte servicii  Pachet bauturi  Varianta 1  Galerie foto  Palatul Stirbey  Team building  Cursuri echitatie  Varianta 2  Printul Stirbey  Finger food  Petreceri pentru copii  Sala Regina Maria  Varianta 3  Meniu Traditional Romanesc  Contact  Pavilionul Nadeja  Zbor cu balonul  Pachete de bauturi  Capela  Terasa de vara Dej  Peluza 
Toate drepturile rezervate palatulstirbey.ro @2015
sus