//Palatul Stirbey Buftea - salon de nunti, salon de nunti Luxury, nunti in aer liber, nunta la palat, meniu de nunta ultra all inclusive, meniuri de nunta

GALERIE FOTO


Domeniul Stirbey ofera un maxim confort, prin cele cinci spatii ample, destinate evenimentelor private sau corporatiste, cu optiuni diversificate si tehnologie de ultima generatie.
  • Palatul Stirbey
  • Sala Regina Maria
  • Pavilionul Printul Stirbey
  • Pavilionul Printesa Nadeja
  • Peluza

ISTORIC


Istoria familiei Stirbey se impleteste cu acest loc in prima jumatate a secolului al XIX-lea, cand documentele il mentioneaza pe marele vornic Barbu Stirbey ca detinator al satului Buftea de Jos, in anul 1831.


Mostenitori:
  • Barbu Stirbey
  • Barbu Alexandru Stirbey

Odata cu trecerea timpului, intr-o lume a vitezei si a lucrurilor facute "aici si acum", incepem sa uitam adevaratele valori si istoria.

La ce este bun trecutul? Este important sa cunosti ceea ce a fost, pentru a putea lua deciziile prezentului, care, cu siguranta, vor influenta viitorul. De aceea, va propunem sa redescoperim armonia si rafinamentul Palatului Stirbey Buftea. Parca ascuns in frumosul parc, intim si in acelasi timp elegant, Palatul isi asteapta oaspetii pentru a transforma in clipe de neuitat orice vizita a trecatorilor infometati sau grupurilor care se pregatesc sa sarbatoreasca momente speciale.

Adaptat pentru a raspunde cu generozitate asteptarilor invitatilor sai, Domeniul Stirbey ofera astazi un plus de confort, prin crearea a cinci spatii ample, destinate evenimentelor private sau corporatiste, orchestrate in conditii de siguranta, discretie si bun gust, cu optiuni diversificate si tehnologie de ultima generatie.

Servicii puse la dispozitia oaspetilor: Spatii pentru organizarea evenimentelor private sau corporatiste, consultanta in conceperea evenimentelor, transport, securitate, catering, scenotehnica, instalatii de lumini, instalatii audio-video, impresariere artistica si multe altele, toate la preturi confortabile. Toate ofertele de evenimente sunt personalizate si vin in intampinarea dorintelor clientilor nostri.

Toate cele cinci locatii, permit functionarea unor instalatii de iluminat profesionale, instalatii audio-video si ring de dans modular, instalatii profesionale de iluminat fara conditionari de pozitionare fixa, instalatii audio-video cu un grad inalt de tehnicitate, 400 de locuri de parcare.

Palatul Stirbey

Palatul, fosta resedinta a familiei Stirbey, situata in centrul parcului, dispune de 3 saloane comunicante care totalizeaza 80 de locuri si acces catre terasa descoperita, ce are o capacitate de 120 de locuri.

Sala Regina Maria

Constructie modulara, conceputa pentru evenimente sociale sau corporatiste. Capacitate maxima: 1.000 de persoane. Doua saloane de protocol si terasa in aer liber pentru extinderea spatiului de desfasurare a evenimentelor.

Pavilionul Printul Stirbey

Capacitate maxima: 500 de persoane. Spatii pentru birouri de suport, posibilitatea de extindere catre terasa descoperita, cu priveliste catre parc.

Pavilionul Printesa Nadeja

Pereti - cortina care permit deschiderea aproape completa si accesul in mijlocul naturii. Capacitate maxima: 400 de persoane. Lobby, garderoba, toalete, terasa pentru primire.

Peluza

Evenimente speciale de mari proportii, care se pot desfasura in aer liber: petreceri private, petreceri corporatiste, spectacole, festivaluri, targuri, intreceri sportive si team building-uri. Capacitate: aproximativ 10.000 de persoane.

Capela Sf. Treime

Este un monument istoric care adaposteste osemintele familiei Stirbey. Biserica este spatiul destinat ceremoniilor religioase, oficiate pentru oaspetii care doresc sa isi organizeze momentele importante din viata la Palatul Stirbey.

Pastrati legatura cu noi

Strada Stirbei-Voda, Nr. 36, Buftea, Ilfov

     073-STIRBEY(073-7847239),0730073135, 0758110942
0752317117, 0758110948


Harta site

Acasa  Meniuri de nunta  Corporate  Despre noi  Locatii  Meniuri de botez  Alte servicii  Pachet bauturi  Varianta 1  Galerie foto  Palatul Stirbey  Team building  Cursuri echitatie  Varianta 2  Printul Stirbey  Finger food  Petreceri pentru copii  Sala Regina Maria  Varianta 3  Meniu Traditional Romanesc  Contact  Pavilionul Nadeja  Zbor cu balonul  Pachete de bauturi  Capela  Terasa de vara Dej  Peluza 
Toate drepturile rezervate palatulstirbey.ro @2015
sus