//Palatul Stirbey Buftea - salon de nunti, salon de nunti Luxury, nunti in aer liber, nunta la palat, meniu de nunta ultra all inclusive, meniuri de nunta //

Zbor cu balonul

Zbor cu balonul
Balon cu aer cald

Zborul, visul si imaginatia, dorinta de milenii de a ne ridica de la sol, de a imita pasarile, a devenit acum posibil si accesibil. Balonul cu aer cald ofera posibilitatea de a marca cele mai importante momente din viata intr-un mod inedit.

Vreti sa spuneti da, la 1000 de metri inaltime admirand rasaritul sau apusul soarelui? Invitatii dumneavoastra se vor putea bucura de panorama superba si de clipe memorabile!

E ziua nuntii si toate optiunile pentru sedinta foto sunt deja prea conventionale? Alegeti cea mai frumoasa nonconformista varianta: Balonul cu aer cald! Un fotograf iscusit va imortaliza trairi si momente unice!

In lista de activitati din cadrul unui team-building se poate adauga Balon cu aer cald, pentru a insufla echipei ideea ca posibilul nu are limite, iar drumul catre inaltimi poate fi parcurs usor daca avem tehnologia potrivita!

Zborul se desfasoara in conditii de siguranta, inaltimea la care se zboara putand fi de la zero pana la 1000 metri sau chiar mai mult. Spre deosebire de alte aeronave, Balonul cu aer cald poate zbura la inaltime foarte mica si cu o viteza foarte mica. Orele propice pentru zborul cu balonul sunt la rasaritul si apusul soarelui atunci cand Amintirile vor fi de neuitat, fotografiile nemaipomenite.

Pretul pentru ridicare 30 persoane/600 euro. Programarea se face cu minim 1 saptamana in avans.

Pastrati legatura cu noi

Strada Stirbei-Voda, Nr. 36, Buftea, Ilfov

     073-STIRBEY(073-7847239),0730073135, 0758110942
0752317117, 0758110948


Harta site

Acasa  Meniuri de nunta  Corporate  Despre noi  Locatii  Meniuri de botez  Alte servicii  Pachet bauturi  Varianta 1  Galerie foto  Palatul Stirbey  Team building  Cursuri echitatie  Varianta 2  Printul Stirbey  Finger food  Petreceri pentru copii  Sala Regina Maria  Varianta 3  Meniu Traditional Romanesc  Contact  Pavilionul Nadeja  Zbor cu balonul  Pachete de bauturi  Capela  Terasa de vara Dej  Peluza 
Toate drepturile rezervate palatulstirbey.ro @2015
sus